Suntem o echipa de programatori cu o experienta vasta in crearea, dezvoltarea, mentenanta de site-uri si diferite aplicatii web destinate companiilor mici, mijlocii si mari.

Aveti un site de care nu sunteti multumiti sau doriti sa va creati un site de la zero?

Bine ati venit la Pixelarium!

Beneficiile colaborarii cu noi:

  • Livram intotdeauna servicii si produse de calitate, la preturi corecte;
  • Dezvoltam relatii de parteneriat pe termen lung;
  • Va veti bucura de un site 100% functional, care arata bine si se incarca rapid;
  • Alocam suficient timp astfel incat sa intelegem particularitatile proiectului dumneavoastra, indiferent ca este vorba de un site de prezentare, un magazin online sau o aplicatie web personalizata.
  • Comunicam in permanenta: vom cere si vom oferi explicatii ori de cate ori va fi nevoie, astfel incat dumneavoastra sa fiti la curent cu etapele dezvoltarii, iar noi sa intelegem in profunzime detaliile proiectului.

Suntem specializati in rezolvarea problemelor tehnice ce tin de departamentul IT, de la cele mai simple, la cele mai complexe sau neobisnuite. In plus, suntem specializati si in optimizarea tehnica a site-urilor pentru o pozitionare mai buna de catre motoarele de cautare, fiind in permanenta la curent cu schimbarile de algoritm Google.

Echipa Pixelarium  a acumulat o cantitate semnificativă de experienţă în proiectarea şi întreţinerea diferitelor aplicații web necesare firmelor mici şi mijlocii. De la proiectarea şi executarea acestora, până la structurarea şi introducerea informației, crearea unor funcționalități specifice fiecărui client, dedicate anumitor operaţiuni,  cat si in proiectarea si dezvoltarea de site-uri de prezentare, magazine online sau platforme web personalizate.

Am reuşit de-a lungul timpului, singuri sau împreună cu parteneri externi, să rezolvăm o multitudine de probleme legate de IT, de la cele mai simple până la cele mai neobişnuite.

Domeniul IT este unul inovativ mereu in schimbare. Pe parcursul celor 12 ani de experinta de lucru, am testat si folosit o multitudine de platforme si tehnologii. Suntem specializati in implementarea cu succes a urmatoarelor platforme:

  • Site-uri de prezentare: Concrete5, ModX, Joomla, Dropal, WordPress, CMS made simple
  • Magazine Online: OpenCart, Magento, PrestaShop, Zen Cart, osCommerce.
  • Aplicatii web personalizate (custom-made) bazate pe framework-uri precum CakePHP si Laravel.

Lista de mai sus nu este inchisa si nici limitata pentru ca echipa noastra de programatori se poate plia pe cerinte specifice, nevoi si bugete din cele mai diverse.

Contact

  • contact [at] pixelarium [dot] ro
  • +40.722.653.775

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a primi noutatile.