Gazduire web si mail-uri

Unele funcţionalităţi necesită competenţe speciale şi instrumente speciale. E-mailul, site-urile web, trebuie ţinute pe computere speciale, configurate pentru acestea si cu “o banda de internet generoasa”. Pixelarium vă poate oferi găzduirea acestora pe serverele sale.

Găzduire e-mail

Acest serviciu presupune ca toate căsuţele poştale ale dvs. să fie stocate în siguranţă pe serverele Pixelarium. Veţi putea lucra cu e-mailul dvs. aşa cum aţi lucrat şi până acum, în plus, veţi putea accesa căsuţa poştală şi de pe alte computere prin intermediul unei interfeţe web. Mesajele vor avea copii de siguranţă automate. Vă putem asista la recuperarea parolei, la mutarea mesajelor dintr-o căsuţă într-altă şi la alte operaţii tipice in deplina siguranta, fara a fi afectata in nici un fel confidentialitatea datelor sau informatiilor din email.

Găzduire web

Serviciul presupune ca site-ul dvs. să funcţioneze de pe serverul Pixelarium. În acest fel, nu trebuie să instalaţi un server web la dvs. şi să îl întreţineţi. În plus, conţinutul site-ului va avea copii de siguranţă periodice si va fi la adapost de potentiale atacuri cibernetice.

Contact

  • contact [at] pixelarium [dot] ro
  • +40.722.653.775

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a primi noutatile.