Ca si in cazul unui automobil, pretul poate varia intre 500 si 1,5m de euro. Pentru a stabili un pret corect si adaptat nevoilor dumneavoastra, avem nevoie de detalii. In baza detaliilor oferite se poate calcula un pret cat mai precis, deoarece pretul unui site este format din mai multe componente: numarul de ore de programare, complexitatea platformei si costurile suplimentare determinate de cumpararea unei platforme, teme, plugin-uri extra samd. In concluzie, un site simplu de prezentare care are maxim 10 pagini fixe cu siguranta va fi mai ieftin decat un magazin online cu mii de produse, cateva zeci de categorii, care poate ajunge si la cateva mii de pagini.
Din acelasi motiv din care 9 femei nu pot face un copil intr-o luna. Orice produs are nevoie de timp pentru a creste. Sigur, in anumite situatii si pe intervale limitate se poate accelera cresterea sa dar nu atat de mult. In cele mai multe situatii, timpul se poate reduce la cel mult 25-30%. Si asta numai cu o planificare riguroasa care necesita o cunoastere exacta a nevoilor la care trebuie sa raspunda aplicatia respectiva.
Din acelasi motiv din care nu vi se poate face o fotografie in absenta dvs. Avem tendinta sa cerem implicarea factorilor de decizie din organizatii in realizarea website-ului organizatiei, nu pentru a suplini eventuala noastra lipsa de experienta ci, pur si simplu, pentru ca organizatia dumneavoastra trebuie sa-si asume anumite decizii care vor avea consecinte asupra ei.
Excelent! Intrebati-l daca nu vrea sa lucreze pentru noi la 50 de euro pentru un site sau dati-ne link-ul ofertei sa angajam programatorii respectivi.
Fiecare produs are un ciclu de viata limitat. La capatul acestui ciclu de viata, tehnologiile cu care a fost fabricat inceteaza sa mai existe sau incep sa dezvolte multe probleme. In online, evolutia este foarte rapida. De aceea, la doi-trei ani de la realizarea unui site, actualizarea tehnica a lui incepe sa devina din ce in ce mai dificila. In special in cazul in care site-ul nu a fost intretinut in permanenta.
In primul rand, daca gasiti persoana care sa faca aceste lucruri, evident ca trebuie sa o angajati pe ea si nu pe noi. Si daca nu o angajati dumneavoastra, o vom angaja noi. In al doilea rand, majoritatea activitatilor IT sunt foarte specializate, dar necesare in cantitati reduse. Nevoile reale în majoritatea situatilor ar conduce catre o echipa de 2-3 oameni care ar fi folositi câte 4-5 ore pe saptamâna, si care nu se pot înlocui unul pe celalalt. De aceea, în multe situatii, externalizarea este o solutie mai buna/ mai eficienta din punct de vedere timp, costuri si batai de cap.
In orice activitate profesionala, relatia dintre complexitatea unui rezultat si complexitatea operatiilor care conduc la el nu este usor de intuit de catre nespecialisti. De aceea, sunt cazuri in care lucruri care par simple sunt in realitate complicate. Se intampla si invers, evident, dar de obicei se uita.