Identitate vizuala

Unul dintre cele mai importante elemente ale unui business este imaginea acestuia. Prin imagine se intelege tot ce este cuprins intre o simpla foaie cu antet si pana la articole din presa sau campanii publicitare. Echipa Pixelarium se poate ocupa de o parte substantiala a identitatii vizuale a companiei/brandului dumneavoastra.

Va putem ajuta cu:

  • Concept si design de logo
  • Design carti de vizita
  • Design foi cu antet, plicuri, mape etc.
  • Design de materiale promotionale - pixuri, CD-uri de prezentare, flyere, roll-up-uri etc.

De ce este nevoie pentru crearea identitatii vizuale

Pentru a putea crea o identitate vizuala cat mai reprezentativa, este nevoie sa va cunoastem afacerea cat mai bine.. Fiecare domeniu are, de obicei, anumite elemente definitorii. De exemplu, daca dumneavoastra sunteti proprietarul unui salon de infrumusetare corporala, cu siguranta nu vi s-ar potrivi elementele specifice unui service auto si nici invers.

Un alt aspect important este sa stim care sunt preferintele dumneavoastra deoarece este important sa va placa si sa va asumati in mod real aceasta identitate. De exemplu, este posibil sa nu agreati anumite culori, la fel cum altele va reprezinta cu succes. De asemenea, mesajul pe care doriti sa il transmiteti este unul care va va insoti o lunga perioada de timp asadar trebuie ales cu grija pentru a nu plictisi sau indeparta potentialii clienti.

Echipa Pixelarium vine in ajutorul dumneavoastra cu variante cat mai diverse, astfel incat sa puteti alege ceea ce va reprezinta cel mai bine. Cu toate acestea, este nevoie sa intelegem foarte bine modelul dumneavoastra de business, asteptarile pe care le aveti, care este publicul tinta si care sunt modurile in care ajungeti la acesta.

Contact

  • contact [at] pixelarium [dot] ro
  • +40.722.653.775

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a primi noutatile.