Training aplicatii software

Sunt situaţii în care vi se întâmplă să aveţi nevoie să începeţi lucrul cu un anumit pachet software care este complet nou pentru toată lumea, dar important. Greşelile (mari) costă timp si bani.

In general, in astfel de situatii se apeleaza la un expert care poate intelege si poate crea legatura dintre nevoile organizatiei dumneavoastra si utilitatile pachetului software. Astfel, se pot elabora instructiuni clare si usor de inteles de catre fiecare operator si se pot defini proceduri de lucru care sa usureze fluxul operational, dar, mai ales, avem abilitatea de a-i invata pe ceilalti cum sa foloseasca un sistem nou, aproape indiferent de nivelul de cunostinte al acestora.

Avem o experienta vasta cu o multitudine de sisteme de operare, programe de diverse feluri, dispozitive dintre cele mai neobişnuite.

Sesiuni de training

Metoda care a avut cel mai mare succes este cea de sesiuni de grup de invatare, urmate de sesiuni individuale pe teme precise. Se invata astfel atât generalităţile necesare înţelegerii programului, cât şi a modul direct de lucru.

Fişe ale programului

Elaboram fişe succinte în care sunt prezentaţi paşii necesari pentru obţinerea rezultatelor dorite. Fişele vor fi distribuite celor care lucrează cu programul, iar aceştia le vor putea consulta în orice moment si care reprezinta un rezumat aplicat al sesiunii de training.

Instructiuni video

Aceste materiale video, cuprind prezentări cu accentuarea punctelor importante, ecranele programelor respective, în timpul funcţionării. Sunt utile atât pentru învăţare cât şi în timpul lucrului propriu-zis.

Contact

  • contact [at] pixelarium [dot] ro
  • +40.722.653.775

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a primi noutatile.