Optimizare (SEO)

Indiferent cat de bine arata si cat de interesante si avantajoase sunt serviciile si produsele pe care le oferiti, fie ca este vorba despre un site de prezentare sau un magazin online daca site-ul dumneavoastra nu este optimizat din punct de vedere SEO adica nu respecta cerintele motoarelor de cautare (de exemplu se incarca foarte greu, are paginile supraincarcate cu imagini sau alte fisiere auxiliare) nu veti beneficia de o buna pozitionare in rezultatele acestora.

Optimizarea SEO incepe cu constructia si imbunatatirea din punct de vedere tehnic a oricarui site. De exemplu daca exista erori de validare a codului HTML (din spatele site-ului) acestea trebuie remediate. In caz contrar, site-ul va avea de suferit si va fi penalizat de operatori precum Google fiind trimis undeva in coada listelor de rezultate, indiferent de cuvantul cheie folosit.

Optimizarea tehnica a unui site se poate face proactiv, dar si reactiv In cazul in care va construiti un site nou trebuie sa va asigurati ca nu exista probleme de redare a acestuia pe nici un tip de dispozitiv mobil, ca nu exista probleme de functionalitate, ca nu exista pagini cu erori sau ca exista o harta a site-ului.

In cazul in care aveti deja un site si nu sunteti multumiti de pozitionarea acestuia sau de traficul pe care il aduce, primul pas este o analiza tehnica a acestuia si optimizarea tehnica a site-ului. Echipa Pixelarium va poate ajuta atat in auditarea site-ului si transmiterea unor materiale ce contin toate masurile necesare, gata de implementare, dar si cu optimizarea propriu-zisa a site-ului, chiar daca site-ul nu a fost dezvoltat initial de catre echipa noastra.

In plus fata de optimizarea tehnica a site-ului de ecommerce sau de prezentare, echipa Pixelarium va poate oferi servicii complete de optimizare SEO:

  • Creare continut optimizat SEO
  • Optimizare continut
  • Audit & raportare SEO
  • Analiza competitiei
  • Marketing de continut.

Contact

  • contact [at] pixelarium [dot] ro
  • +40.722.653.775

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a primi noutatile.