Aplicatii specializate

Există activităţi economice ale căror produse şi servicii, chiar dacă nu se oferă spre vânzare electronic, trebuie prezentate în anumite moduri, grupate într-un fel particular, permiţând în acelaşi timp o modalitate uniformă şi simplă de introducere si interpretare a datelor.

Aplicatiile web specializate, desi sunt usor confundat cu niste site-uri mai complicate, se pot imparti in doua categorii:

  • Site-uri specializate, in care functionalitatile depasesc de cele mai multe ori ceea ce ofera o platforma de management de continut sau una de comert electronic. In acel moment, rolul echipei Pixelarium este sa aiba o privire de ansamblu suficient de clara astfel incat sa acoperim cat mai multe dintre eventualele solicitari ulterioare, fara a relua procesul de dezvoltare de la momentul zero.
  • Aplicatii cu circuit inchis si scop foarte specializat, chiar de “nisa”. De exemplu, daca este nevoie de o aplicatie in care sa se poata inregistra jurnale de activitati, foi de parcurs, liste de obiective, sau orice alta forma de informatie ce necesita cuantificare in diverse intervale de timp, instrumente de raportare de orice fel sau orice alt sistem de management de date, o astfel de aplicatie va poate veni in ajutor, scutindu-va de lucrul cu instrumente rudimentare.

Aplicaţiile web pe care le dezvoltam pot fi interactive sau non-interactive. Un exemplu de aplicaţii non-interactive sunt cele care transferă date dintr-un sistem într-altul, modificând structura acestora în cazul, extrem de frecvent, în care cele două sisteme nu au o organizare identică a informaţiilor.

Poate aveţi nevoie de o aplicaţie care să monitorizeze o căsuţă poştală electronică, să identifice mesajele care au un anumit subiect şi să înregistreze momentul în care au fost primite într-un calendar interactiv

Sau

Aveti nevoie de o aplicaţie care să monitorizeze o serie de date publice (ex: cursul valutar sau temperatura dintr-o anumită locaţie) şi să vă trimită un sms când acestea depăşesc anumite limite. Daca aveti nevoie de o astfel de aplicatie, nu ezitati sa ne contactati! (link contact)

Modele de aplicatii specializate realizate de echipa Pixelarium

  1. Aplicatie de vot online - Aplicatia functioneaza pentru o perioada de timp stabilita de administratorul ei, voturile sunt inregistrate fara a fi nevoie de autentificare insa se face o filtrare a acestora pentru a elimina fraudarea lor. Aplicatia are o interfata de administrare in care se pot configura categoriile de vot si variantele de raspuns, se pot vedea statistici in timp real despre votare, analize si multe alte informatii specifice votului online.
  2. Aplicatie pentru evidenta produselor de tip abonament - Aceasta aplicatie web a fost dezvoltata de programatorii Pixelarium pentru a tine evidenta abonamentelor create pentru diverse publicatii offline. Utilitatea ei este ca beneficiarul stie in permanenta cate abonamente are de trimis, poate vedea informatiile despre clientii, asigurandu-se astfel corectitudinea trimiterii. Cu mici ajustari, aceasta aplicatie se poate extinde in directii diferite, in functie de nevoi.
  3. Aplicatie pentru managementul task-urilor - Aceasta aplicatie web este utila companiilor si freelancer-ilor care au nevoie de o evidenta clara a sarcinilor de lucru per angajat, per client, per proiect sau pe totalitatea proiectelor, astfel incat se poate urmari numarul de ore alocat unei anumite sarcini, pentru finalizarea unui proiect sau pentru toate proiectele, indiferent de numarul lor. In functie de nevoi, se poate personaliza si ajusta pentru a raspunde oricaror solicitari.
  4. Aplicatie de online booking - Aplicatie web specializata pentru inchirierea de autovehicule, plecand de la caracteristici minime solicitate (perioada, model, discount etc), modificarea pretului in functie de varsta conducatorului, accesoriile selectate si actualizarea disponibilitatii in timp real, pana la diferite modalitati de plata online.

Contact

  • contact [at] pixelarium [dot] ro
  • +40.722.653.775

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a primi noutatile.